Over Ons

Van droom naar werkelijkheid

Next Cuisine is ontstaan uit de passie voor horeca van eigenaar Bas Daniëls.

Wij bieden verschillende (thema)kookworkshops en cursussen voor particulieren en bedrijven aan. Voor groepen is het mogelijk kookworkshops te boeken met een datum naar keuze, maar u kunt zich ook individueel inschrijven voor kookworkshops uit de agenda.

Verder biedt Next Cuisine u de mogelijkheid om te genieten van een besloten lunch of diner in onze sfeervolle ruimte of catering op locatie.

Eigenaar Bas Daniëls

Op 21 oktober 2012 opende Next cuisine zijn deuren. Een bedrijf dat is ontstaan uit de passie voor horeca van Bas. Deze passie ontstond al vroeg, hij begon zijn horeca carriere op de hotelschool in Hasselt. De weekenden bracht hij door in de keuken van kasteel Terworm waar ook hij zijn start maakte in de afwas. Al snel betrok de Chef hem in de keuken waar zijn liefde voor koken pas echt tot uiting kwam.

Bas had al op jonge leeftijd de droom om voor zichzelf te beginnen, nadat hij bij verschillende horeca bedrijven werkervaring op had gedaan, kreeg hij de kans om op 21 jarige leeftijd een eigen bedrijf te starten. Na het bedenken van een passend concept, en het realiseren van een sfeervolle ruimte en proffesionele keuken veranderde de droom in werkelijkheid om de liefde voor koken over te dragen aan onze gasten.

“Een goed gerecht of product neerzetten, lukt alleen als je er ook echt plezier in hebt”

Kennis en passie, delen en overdragen, is erg belangrijk in ons vak! Zo hebben andere chefs Bas ooit ook enthousiast gemaakt en de liefde voor het horecavak laten zien.

Hard werken, lange uren maken, veel leren en ervaringen delen. In contact komen met andere mensen uit de horeca en je wereld ontdekken en verbreden. Dit maakt alles zo mooi aan dit vak en bedrijf. Het is elke dag weer een nieuwe uitdaging om in de keuken te staan of op pad te gaan. Zolang je er plezier in hebt en ervoor blijft gaan, kan er eigenlijk niets fout gaan.

Je gooit jezelf als het ware in het diepe bij het starten van een eigen bedrijf. Er staan genoeg mensen voor je klaar, maar uiteindelijk met je het zelf doen, maak je je eigen keuzes en beslissingen waardoor je jezelf nog beter leert kennen.

Maar het belangrijkste van ondernemen in de horeca is dat je gasten voorop staan en je altijd moet blijven vernieuwen om je bedrijf gezond te houden.

Catering

In ons smakelijke catering concept vindt u de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.  Koken in alle smaken, daar staat Next Cuisine voor! 

Meer informatie

Catering

Van een warm- of koud buffet tot diverse soorten fingerfood, een walking dinner, lunch of diner bij u op locatie.

MEER INFORMATIE

Perfect Voor Groepen

Een kookworkshop volgen met uw vrienden, collega’s of familie? Dat kan in de inspirerende en professionele keuken van Next Cuisine.

BEKIJK ONZE THEMA’S

Kookworkshops

Individueel of met een kleine groep vrienden / familie kunt u deelnemen aan een (thema) kookworkshop uit onze agenda.

BEKIJK AGENDA